Bülent Ersoy'un serveti sayarken ağızları yordu! Ultra lüks villalardan saunalara... Vasiyetini ilk kez açıkladı

M

Mynet

Guest
Bülent Ersoy'un serveti sayarken ağızları yordu! Ultra lüks villalardan saunalara... Vasiyetini ilk kez açıkladı
Lüks yaşamı, pahalı zevkleri, gösterişli kostümleri ve takılarıyla adından sıkça söz ettiren Diva lakaplı usta sanatçı Bülent Ersoy şimdilerde servetiyle gündemde.

ersoty 1

SERVETİ AĞIZLARI YORDU​

Diva'nın serveti say say bitmiyor. Ünlü isme ait; İstanbul'da 28 daire ve ultra lüks 4 villa, Antalya Marmaris ve Muğla Bodrum'da villa, İstanbul Fenerbahçe'de sauna, Antalya Fethiye'de benzinlik, 30 metrelik lüks yat, kiraya verdiği vinç ve dozerler bulunuyor.

ersoy 2

VASİYETİNİ AÇIKLADI​

Son olarak İzmir'de sahneye çıkan Bülent Ersoy sahnede ilk kez vasiyetini açıkladı. Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; "Allah bana evlat sahibi olmayı nasip etmedi. Ama çocukları seviyorum ve vasiyetnamemde çocuklar için özel bir kısım ayırdım. Onlar ilerinin büyükleri olacaklar. Bülent ablalarından rahat ve huzur içinde yaşayacakları imkanları vereceğim. Allah bana verdi, sizler bana lütfettiniz ben de sevdiklerime vereceğim!" ifadelerini kullandı.

ERSOY 3