M
Mynet
Guest
Devrim Özkan ameliyat oldu! 'Yaşadığım en zor sağlık problemi'
Özel hayatıyla son dönemde sık sık gündeme gelen Devrim Özkan sağlık sorunları yaşıyor. Son olarak Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile ayrılığıyla konuşulan oyuncu şimdi de sağlık sorunlarıyla gündeme geldi.
Çift Kişilik Oda dizisiyle ekrana dönen Özkan sevenlerini korkuttu. Devrim Özkan sosyal medya hesabından böbrek ameliyatı olduğunu açıkladı.
Güzel oyuncu yaşadığı rahatsızlığı şu sözlerle ifade etti:
"Bütün aramalarınız ve mesajlarınız için teşekkür ederim. Bir böbrek ameliyatı geçirmek zorunda kaldım. Hayatımda yaşadığın en zor sağlık problemi olabilir. Sağlığınıza çok dikkat edin. Ama toparlıyorum. Herkese cevap veremedim kusura bakmayın. En yakın zamanda eski sağlığıma kavuşmayı umuyorum. İlginiz için teşekkür ederim."
Özel hayatıyla son dönemde sık sık gündeme gelen Devrim Özkan sağlık sorunları yaşıyor. Son olarak Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile ayrılığıyla konuşulan oyuncu şimdi de sağlık sorunlarıyla gündeme geldi.
Çift Kişilik Oda dizisiyle ekrana dönen Özkan sevenlerini korkuttu. Devrim Özkan sosyal medya hesabından böbrek ameliyatı olduğunu açıkladı.

Güzel oyuncu yaşadığı rahatsızlığı şu sözlerle ifade etti: