M
Mynet Sağlık Haberler
Guest
Dünya Sağlık Örgütü’nün verilerine göre her yıl 600 milyon kişi besin zehirlenmelerinden etkileniyor. Diyetisyen Ceren Demir, yaz aylarında artan sıcaklıkların besin zehirlenmesi vakalarını ciddi oranda artırdığını belirtti. Bakteri, virüs, parazit, toksin ve kimyasal maddeler yoluyla bulaşan bu zehirlenmeler, özellikle sıcak havalarda risk oluşturuyor. Demir, en sık görülen bakterinin “stafilokok” olduğunu vurguladı. Detaylar haberimizde...
Sıcaklar arttıkça zehirlenmeler çoğaldı! Gıda zehirlenmelerine dikkat! Bazı bakteriler ölümcül zehirlenme tehlikesi taşıyor!
Sıcaklar arttıkça zehirlenmeler çoğaldı! Gıda zehirlenmelerine dikkat! Bazı bakteriler ölümcül zehirlenme tehlikesi taşıyor!