Daha 17 5. bölüm 2. fragman İZLE! ''Senariste alkış''

M

Mynet

Guest
Daha 17 5. bölüm 2. fragman İZLE! ''Senariste alkış''
Kanal D’nin Bodrum’da çekilen yeni dizisi Daha 17 yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izleniyor. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu Daha 17 dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı.

Pazar akşamları yayınlanan fenomen dizinin 5. bölümünden 2. fragman geldi. Daha 17 5. bölüm fragmanına sosyal medyada; 'Senariste alkış', 'Böyle bir fragman beklemiyorduk', 'O kadar güzel oynamışlar ki...', 'hemen pazar olsun' gibi yorumlar yapıldı.

DAHA 17 5. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE!​

''Ben senden hiç vazgeçmedim, sen de benden vazgeçme. Ne olursun dön Demir!''#Daha17 yeni bölümüyle pazar 20.00'de sadece #KanalD'de!@kanald @pastelfilm pic.twitter.com/yopFCBv05R

— Daha 17 (@daha17dizi) June 24, 2026

DAHA 17 SON BÖLÜM ÖZETİ:​

Aras ve Teoman’ın içinde bulunduğu tekne denizin ortasında yanmaya başlamış, Teoman’ın gözleri kapanırken bir anıyı hatırlar gibi olmuştur. Bu anı onu sonrasında sorular sormaya itecektir. Aras ise yanan teknede kaldığı yetmezmiş gibi Şebnem’in şikayetçi olmasıyla gözaltına alınacak, onu oradan sürpriz bir isim kurtaracaktır.

DAHA 17 1

Sonrasında Aras, Teoman’daki gazetenin peşine düşecektir. Sürdüğü iz neticesinde kardeşine bir adım daha yaklaşırken Teoman ise “Senden önce kardeşini bulacağım” sözüyle çıktığı bu yolda geçmişini sorgular bir halde bulacaktır kendisini...

daha 17